Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

EGY ÜVEGNYI BÁTORSÁG - amazonit ásványsplitteres fiola
EGY ÜVEGNYI BÁTORSÁG - amazonit ásványsplitteres fiola
990 Ft

EGY ÜVEGNYI BÁTORSÁG - amazonit ásványsplitteres fiola

Az amazonit legendája (mily meglepő módon :)...) az legendás ókori amazonokhoz kapcsolódik, azokhoz a harcos nőkhöz, akik a maguk idejében az egész Fekete-tengert magukénak mondhatták. A történetek szerint az amazonok hittek az amazonit erejében, szerencsehozó talizmánként kezelték, és főleg a pajzsukat díszítették vele, de gyakran ajándékozták az őket meglátogató férfiaknak is. 

Az amazonit talán éppen ezért lett a bátorság köve, melynek zöld színében óriási női energia összpontosul, melyet tulajdonosának, viselőjének továbbít. Ha úgy döntesz, hogy neked is kell egy amazonit kő, a legfontosabb, amit sohase felejts el: ne félj használni :)! 

 

Ásvány: amazonit splitter

Üveg fiola magassága: 4 cm 

 


 

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

990 Ft
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20211122_1