Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

EGY ÜVEGNYI ÉLETERŐ - karneol fiola
EGY ÜVEGNYI ÉLETERŐ - karneol fiola
990 Ft

EGY ÜVEGNYI ÉLETERŐ - karneol fiola

A karneol nem játék. Erős, tüzes, teremtő ásvány, jól gondold meg, mit suttogsz neki. Jót kívánj, vezessen a szeretet.
Persze dönthetsz másképp is - meglesz a következménye. Így vagy úgy, a karneol megteremti. Okosan kívánj.
A karneol hatása:
A karneol a szenvedély, az életerő az öröm ásványa, erős védelmező kő, megvéd a haragtól, a féltékenységtől és eloszlatja a félelmeket. Már évezredekkel ezelőtt is azt tartották róla, hogy "beszédessé teszi hallgatagokat", bátorságot és merészséget ad, ha nyilvánosan kell megszólalni valahol.
Az ókori egyiptomiak úgy hitték, hogy a lenyugvó nap erejét zárja magába, és azt, mint a megújulás képességét közvetíti viselőjének.
Önbizalmat kölcsönöz, segíti a könnyed társalgást, és a bizalom elnyerését másoktól (nagyon fontos, hogy ezzel nem lehet visszaélni!).
A karneol fiola használata: tartsd az ágyad mellett, vagy az íróasztalodon, vagy olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

990 Ft
Részletek
A fiola mérete: 4 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk93