Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÉRZELMEK ÁRAMLÁSA fekete obszidián splitter karkötő
ÉRZELMEK ÁRAMLÁSA fekete obszidián splitter karkötő
2 490 Ft

ÉRZELMEK ÁRAMLÁSA fekete obszidián splitter karkötő

A fekete obszidán hatása:

A fekete obszidián egyik tulajdonsága, hogy elősegíti az érzelmek szabad áramlását. Végigvezet egy mély érzelmi utazáson, mely ösztönzi a belső átalakulásodat és támogatja az érzelmi szabadságod kibontakozását. Segít feloldalni az érzelmi blokkokat és felszabadítja a mélyen szunnyadó ősi traumákat. Ezeken kívül, mint minden fekete kő, erőteljes védelmező ásvány.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!


14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).A tib


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas230930_FO