Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

️ OROSZLÁNOKnak Egészségbevonzó karneol / hegyikristály / teklagyöngy karkötő
️ OROSZLÁNOKnak Egészségbevonzó karneol / hegyikristály / teklagyöngy karkötő
2 490 Ft

️ OROSZLÁNOKnak Egészségbevonzó karneol / hegyikristály / teklagyöngy karkötő

A hegyikristály az egészség köve, minden kövek leggyógyítóbbika, a karneol pedig az OROSZLÁN csillagjegy szülöttjeink fő védelmező köve. 

Mentés


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek

A karkötő 10 mm-e karneol gyöngyből, 8 mm-es hegyikristály gyöngyökből  és 8 mm-es üveg teklagyöngyből készült.

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük  (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel. Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő. 

A fém részek nikkelmentes fémötvözetből készültek.

 

Adatok
Cikkszám
karneol05