Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

"Energiavámpírok elleni" védelmező FEKETE TURMALIN karkötő - 6 mm
"Energiavámpírok elleni" védelmező FEKETE TURMALIN karkötő - 6 mm
3 990 Ft

"Energiavámpírok elleni" védelmező FEKETE TURMALIN karkötő - 6 mm

Energiavámpírok mindenhol vannak, biztosan körülötted is. Ők azok, akiknek mindig szüksége van a figyelemre, a beszélgetés mindig róluk szól, lehetnek bájosak, drámakirálynők vagy éppen kiállhatatlanok és manipulatívak, és a velük való találkozás után mindig úgy érzed magad, mint akin átment egy úthenger, és ez nem véletlen, hiszen az energiádból nyerik a saját életerejüket. A fekete turmalin az egyik legerősebb védelmező hatású ásvány, úgy óv meg minden negatív hatástól, mintha egy láthatatlan védőburok lenne körülötted, így a segítségével el tudod magad zárni az energiavámpíroktól is.

 

Ásvány: fekete turmalin (sörl) (6 mm) 

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete (ha kérsz): 45 cm (kérésre más méretben is elkészítjük, ez plusz költséget nem jelent). A fém részek nikkelmentes fémből készültek.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
TURM_117
Kiegészítő termékek