Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Eperkvarc marokkő, az "Öröm Köve"
Eperkvarc marokkő, az "Öröm Köve"
2 490 Ft

Eperkvarc marokkő, az "Öröm Köve"

Eperkvarc marokkő, az "Öröm Köve"
Eperkvarc marokkő, az "Öröm Köve"
Ha úgy érzed, hogy több örömet és boldogságot szeretnél az életedbe, ha szeretnéd a dolgokat könnyebben venni, vagy a hétköznapokat is ünnepként megélni, adj egy esélyt az eperkvarcnak, melyet az "Öröm Kövé"-nek is tartanak, és számtalan módon segíthet abban, hogy elengedd a negatív gondolatokat, és rózsaszínben lásd a világot!
Az eperkvarc hatása:
- növeli az optimizmust és serkenti a pozitív gondolkodás
- csökkenti a depressziós hangulatot, a depressziós tüneteket
- segít felismerni az élet apró örömeit
- segít megerősíteni a kapcsolatainkat a szeretteinkkel.
Tipp az eperkvarc használatához
Eperkvarc mantra - naponta mondd el ezt a rövid mantrát, miközben az eperkvarcot a tenyeredben tartod: "Boldog vagyok. Kipihent vagyok. Készen állok arra, hogy több örömet, és boldogságot hívjak az életembe. Hálás vagyok a hétköznapokért."
Mire figyelj az eperkvarc vásárlásakor?
Sokan összekeverik a cseresznyekvarccal, ami egy mesterséges, üvegből készült ásványutánzat. Az eperkvarc a cseresznyekvarccal szemben sokkal homogénabb, és mélyebb színű.

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek
Az eperkvarc marokkövek mérete: kb. 4x2x2 cm
Az ár egy darabra vonatkozik!
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk323