Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Eperkvarc pebble karkötő
Eperkvarc pebble karkötő
3 490 Ft

Eperkvarc pebble karkötő

Egyszer az olvastam valahol, hogy ha boldog akarsz lenni, akkor csak annyit kell tenned érte, hogy legyél boldog! Ha bátorsággal és nyitott szívvel állsz a dolgok elé, mindenben meg fogod találni a jót. Igaz, lehet, hogy csak egy icipici kis jó dolog lesz abban a pillanatban, de abba kapaszkodva máris, még ha csak egy hajszálnyival is, de jobban és boldogabbnak érezheted magad. Az eperkvarc ehhez abban tud segíteni neked, hogy a szívcsakra köveként bepillantást nyersz a valódi létedbe vele, kitisztul előtted, hogy pontosan mi az, amire vágysz, amire azt mondod, hogy ezért tényleg érdemes nap, mint nap küzdened, és megmutatja, hogy mik azok a csodák, amik már most is ott vannak előtted, részei az életednek. Arra ösztönöz, hogy ha akadály kerül eléd, ahelyett, hogy visszalépnél, inkább fejleszd magad az adott területen.

 

Felhasznált ásványok:
- eperkvarc pebble: 6-10 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
eper0825