Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

FÉNYÖSVÉNY rutilkvarc karkötő
FÉNYÖSVÉNY rutilkvarc karkötő
3 490 Ft

FÉNYÖSVÉNY rutilkvarc karkötő

A rutilkvarc hatása:

A rutilkvarcról azt tartják, hogy különleges támogatást nyújt a szorongás, a szégyen és az elszigeteltség leküzdésében, és segít terveket készíteni a nehéz helyzetek megoldására. A tőle kapott friss lendülettel könnyedén szembeszállhatsz a kihívásokkal, miközben egyúttal a lelki tisztánlátás felé vezető utadon jársz.

 

Felhasznált ásványok: kb. 6 mm-es pebble alakú ásványok

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba add meg a ráhagyás nélkül, pontosan mért csuklóméretet. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas093023_RK