Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

FÓKUSZÁLJ A FONTOSRA  gránát karkötő
FÓKUSZÁLJ A FONTOSRA gránát karkötő
3 990 Ft

FÓKUSZÁLJ A FONTOSRA gránát karkötő

Ha olyan vagy, mint én, akkor egyszerre száz dolgot csinálsz, és azt veszed észre, hogy mégis, mintha nem csinálnál semmit, mert semmivel sem haladsz előre. Hiába rajzolok egyébként profi szinten "fontos-sürgős" mátrixokat, meg rendszerezem a teendőimet cuki matricákkal vezetett határidőnaplóban, elméletben hatékony vagyok, de gyakorlatban... uhhh... Ezer tuti jó, megkezdett és félbehagyott ötlet és projekt van ebben a pillanatban is előttem. Naná, hogy az ásványok között is kerestem olyat, ami segíthet, így jutottam el a gránáthoz, amiről amellett, hogy az Ikrek egyik legfontosabb szerencseköve, azt tartják, hogy segít tűpontosan a fontosra fókuszálni, így ha kitűzöl magad elé egy célt, akkor arra ösztönöz, hogy addig dolgozz rajta, amíg el nem éred a 100%-os eredményt. Így került egy kis gránát oszlop a számítógépem mellé, és egy új karkötő a többi mellé a karomra, egy egyszerű, "mindenmentes", csak gránát karkötő is.

 

Felhasznált ásvány: 8 mm-es gránát

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba add meg a ráhagyás nélkül, pontosan mért csuklóméretet. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
granat0610