Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Fekete obszidián obeliszk szakrális motívumokkal
Fekete obszidián obeliszk szakrális motívumokkal
6 990 Ft

Fekete obszidián obeliszk szakrális motívumokkal

Képzeld csak el, hogy egy olyan kődarabot tartasz a kezedben, melyben több  millió évnyi történelem rejlik, mégis minden egyes darabja egyedi, és egészen különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a rejtélyes kő a fekete obszidián, amely sötét árnyalatú vulkanikus üvegként jött létre négy millió évvel ezelőtt azokon a helyeken, ahol a forró láva és a hideg víz találkozott. Azt mondják, hogy ez az ásvány magában hordozza a földi dimenzión túli hatalmat, melyet ezeken a az obeliszkeken a rájuk gravírozott szakrális szimbólumok még tovább erősítenek.

Már az ókorban is nagyra tartották, a rómaiak például arra használták, hogy megvédjék magukat az ártó energiáktól, és elűzzék vele a gonosz szellemeket, más népek pedig szent tárgyként tekintettek rá, és "varázsfegyverek" készítéséhez használták fel.

Ezt a védelmet és hatalmat adó energiát közvetítik számunkra most is ezek a csodaszép, arany szakrális szimbólumokkal díszített fekete obszidián obeliszkek.

Nemcsak védelmi, hanem mentalitás erősítő kőként is számon tartják, melynek spirituális energiái segítik a meditációt, erősítik a belső harmóniát és hozzájárulnak a tiszta gondolkodáshoz.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

6 990 Ft
Részletek
Az obeliszk magassága 8,5 cm, átmérője 2 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
OB231024FO