Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Gránát marokkő, dobcsiszolat (2-3 cm)
Gránát marokkő, dobcsiszolat (2-3 cm)
1 990 Ft

Gránát marokkő, dobcsiszolat (2-3 cm)

Gránát marokkő, dobcsiszolat (2-3 cm)
Gránát marokkő, dobcsiszolat (2-3 cm)
A gránát a szenvedély ásványa, melegséggel tölti fel a lelkünket, energiával a testünket és szeretettel a szívünket. Elősegíti a méregtelenítést, javítja a sejtszintű keringést, és megakadályozza a negatív gondolatok fizikai kivetülését. Segítség lehet válság vagy krízishelyzetek idején, mert aktiválja és erősíti a túlélési ösztönt, az agyalapi mirigyhez kapcsolódik, így segíti a tudatosságot. Segít túllépni az elvárásokon alapuló belénk rögzült (esetlegesen negatív) szokásainkon, és erősíti az önbizalmat. Hasznos akkor is, ha erősíteni kell az immunrendszert, mert segít a vitaminok és ásványi anyagok felszívódásában.
Tarts egy gránát követ a táskádban, hogy egész nap motiváljon, vagy az ágyad mellett éjszaka, hogy kreatív és teremtő álmaid legyenek.

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 990 Ft
Részletek

A kövek mérete: kb. 2-3 cm

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk100