Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

HOWLIT csepp medál láncon
HOWLIT csepp medál láncon
1 790 Ft

HOWLIT csepp medál láncon

A HOWLITmely segít kitisztítani a gondolatainkat, méregteleníti a lelkünket az érzelmeinket. Segít abban, hogy tisztába jöjjünk érzéseinkkel, érzelmeinkkel. Súlyproblémákkal kűzdő emberek szívesen választját ezt a követ, mert segít a kitartásban testnek és léleknek is.
Segít abban, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. 

Viselése után alkalmasak leszünk arra is, hogy mások felé türelemmel és megértéssel forduljunk anélkül, hogy előitéleteink és negatív hozzáállásunk lenne.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 790 Ft
Részletek

A csepp alakú medált 45 cm-es láncra rögzítettük, de kívánságra más méretben is elkészítjük. A fém részek nikkelmentes fémötvözetekből készültek.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
howlit003