Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Hegyikristály Hold
Hegyikristály Hold
3 990 Ft

Hegyikristály Hold

Hegyikristály Hold
Hegyikristály Hold

A hegyikristály az egyik legkedveltebb és legismertebb, valamint a legerősebb ásvány. Tisztító energiája eltávolítja az elzáródásokat, mind fizikai, mind lelki síkon. Kiválóan alkalmazható a szándékaid, vágyaid megfogalmazásához és az életedbe való bevonzásához. Nem akarok nagy szavakat használni, de a hegyikristállyal való válthatod az álmaidat :).

Más ásványokkal együtt használva a hegyikristály felerősíti az energiájukat és növeli a rezgéseiket. Mestergyógyítónak tartják, mindig azt a rezgést közvetíti felénk, amire épp szükségünk van a gyógyuláshoz. Egyensúlyt és harmóniát hoz a testedbe azáltal, hogy összekapcsolja az összes csakrát.

Tipptedd a hegyikristály holdat a fürdővizedbe, hogy a tested teljesen átvegye az energiáját!


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek
A hegyikristály Hold mérete: 5 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
hegyi0113