Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Heliotróp marokkő
Heliotróp marokkő
250 Ft

Heliotróp marokkő

Heliotróp marokkő
Heliotróp marokkő

A heliotrópnak számos mágikus hatást tulajdonítanak, ezek közül az egyik legérdekesebb az, hogy a középkorban úgy tartották róla, hogy befolyásolni lehet vele az időjárást, képes esőt hozni, vagy kordában tartani a szelet. Talán pont ezért is kapcsolódik a gyógyító hatása azokhoz a betegségekhez, melyek az időjáráshoz kapcsolódnak:

- segíthet az időváltozás okozta fejfájáson,

- a rossz időjárás okozta depresszión

- a frontérzékenységen

- és a frontokhoz kapcsolódó vérnyomás-ingadozáson.

Ezenkívül vértiszító hatását is elismerik azok, akik hisznek az ásványok erejében, ezért gyakran javasolják vérszegénység esetén, de immunerősítőként is ismert.

A gyökércsakrához kapcsolódik, így segíthet olyankor is, amikor gyakran érzünk félelmet, bizonytalanságot, vagy úgy érezzük, hogy nincs energiánk.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

250 Ft
Részletek
A marokkövek mérete: 1-2 cm.
Az ár 1 db-ra vonatkozik.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk019