Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Holdfázisok falmatrica
HOLDFÁZISOK falmatrica, bútormatrica
2 990 Ft

HOLDFÁZISOK falmatrica, bútormatrica

Holdfázisok falmatrica
Holdfázisok falmatrica
Holdfázisok falmatrica

Ha téged is elvarázsol a Hold, akkor ezt a gyönyörű, virágkoszorúkkal díszített Holdfázis falmatricát imádni fogod :)! Néhány mozdulat, és máris a szobádba varázsolhatod a Hold misztikus erejét e, és még csak kézügyesség sem kell hozzá! Csak húzd le az öntapadós matricákat a fóliáról, és ragaszd oda, ahová csak szeretnéd: jól tapad a falon, tapétán, csempén, de még az az ajtón vagy ablakon is. Én egy háromajtós felső szekrényt díszítettem vele, az első fotón az látható :).

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek

A holdak magassága: 25 cm.

A teljes holdfázis kép hossza: kb. 90 cm-től egészen 110-130 cm-ig jól mutat (attól függ, hogy mennyi helyet hagysz ki a holdak között).

Adatok
Cikkszám
FM1021