Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

INTENZÍV ÉRZELMEK citrin, hegyikristály, rózsakvarc karkötő Skorpióknak
INTENZÍV ÉRZELMEK citrin, hegyikristály, rózsakvarc karkötő Skorpióknak
3 990 Ft

INTENZÍV ÉRZELMEK citrin, hegyikristály, rózsakvarc karkötő Skorpióknak

Húha. Húhahúhahúha. Nagy változást hoznak a Skorpióknak a csillagok :)! Ha érdekel az asztrológia, akkor bizonyára tudod, hogy idén március elején az Uránusz házat váltott, egészen pontosan a párkapcsolatok házába lépett. A március 6-i újhold egyből nagyon erősen hatott az érzelmekre, mely egy ideig most kitart, így a Skorpiók számára az elkövetkezendő néhány hét az év legszerelmesebb időszaka lesz, de teljes lesz a káosz! Intenzív időszak jön, pont olyan, mint Ti. Tűz és víz, villám és szivárvány, a szerelmi életetek pedig maga lesz a vulkán. Ennyi tűz... másnak sok lenne, de Ti tudjátok, hogyan kell játszani vele. Szóval, ha éppen szingli vagy, nagy eséllyel most léphet be a nagy Ő (legalábbis az egyik nagy Ő) az életedbe, ha pedig van valakid, akkor most nagyon intenzív időszak jön... vele... vagy mással :).
Mint mondtuk: húha :). Készülj fel, hozd ki a legjobbat ebből a néhány hétből: citrin, rózsakvarc és hegyikristály kell ide, áramoljon, aminek kell de azért háború ne törjön ki :)!

Felhasznált ásványok: 

- citrin (sárga): 8 mm

- rózsakvarc (rózsaszín): 8 mm

- hegyikristály (fehér): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
skorpio1032
Kiegészítő termékek