Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ISTENI LÁTOMÁS tigrisszem karkötő
ISTENI LÁTOMÁS tigrisszem karkötő
2 490 Ft

ISTENI LÁTOMÁS tigrisszem karkötő

A mai világunk egyik legnagyobb kihívása, hogy nyugalmat találjunk, összpontosítani, koncentrálni tudjunk az előttünk álló megoldandó feladatokra, és megtanuljunk egyszerre több dologgal foglalkozni. A tigrisszeme munka közben segít kizárni a zavaró, figyelmet elvonó külső hatásokat, és fenntartja a koncentrációt. Lecsendesíti az elmét, és segít az intuíciók intenzív megélésében, megértésében.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek
Tigrisszem golyókból és fekete teklagyöngyökből készült karkötő, strasszos köztesekkel díszítve.
A karkötőt rugalmas ékszerdamilra fűztük, nem tartalmaz közvetlenül bőrrel érintkező fém alkatrészt, így fémérzékeny hölgyek is hordhatják, de kérésre köztesek nélkül is elkészítjük.

A karkötő mérete a legördülő menüben válaszható.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
tigrisszem01