Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Jáspis VÉDŐANGYAL karkötő fekete színű teklagyöngyökkel
Jáspis VÉDŐANGYAL karkötő fekete színű teklagyöngyökkel
1 990 Ft

Jáspis VÉDŐANGYAL karkötő fekete színű teklagyöngyökkel

A jáspis a biztonság, a belső béke, testi-lelki harmónia köve. Segít betegség esetén a gyógyulásban, növeli a kitartást, az állóképességet. Önbizalmat ad, ezáltal segít szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, és orvosolja az igazságtalanságot.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 990 Ft
Részletek

A karkötő 8 mm-es üveg teklagyöngyökből készült. 

A védőangyal medál 8 mm-es jáspis gyöngyből készült. Az jáspis színe jellemzően sötétvörös, melyet különböző színű csíkok törhetnek meg.

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük  (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, jelezd felénk. Kívánságra más méretben is elkészítjük.  

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
jaspis003