Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

K2 medál (lánccal is kérheted)
K2 medál (lánccal is kérheted)
3 990 Ft

K2 medál (lánccal is kérheted)

A K2 a teremtő képzelet köve, a nyakadban viselve pedig elszántságot és erőt biztosít, de úgy, hogy közben harmonikus és kiegyensúlyozott tudsz maradni minden helyzetben. Segít abban, hogy a lelked szárnyalhasson, miközben mégis a realitás talaján maradsz, így nagy lépésekkel tudsz előre haladni a kitűzött céljaid felé.

Ásvány: kb. 3,5 cm-es K2. Mindegyik medál rajzolata más és más: világos alapon szürke rajzolatos, kék színű foltokkal tarkítva.

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete: 45 cm, a fém részek nikkelmentes fémből készültek.


A nyakláncot ékszerkártyán, organza tasakba csomagolva szállítjuk, plusz szolgáltatásként díszdoboz kérhető.

A díszdoboz színe és mérete eltérhet a képen láthatótól.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
K2_03
Kiegészítő termékek