Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

KITARTÁST segítő füstkvarc medál (lánccal is kérheted)
KITARTÁST segítő füstkvarc medál (lánccal is kérheted)
690 Ft

KITARTÁST segítő füstkvarc medál (lánccal is kérheted)

Ha el akarod érni egy célodat, nemcsak a legfontosabb tényező a kitartásod, hanem a legnehezebben fenntartható is, hiszen a legtöbben az első néhány próbálkozás vagy nehézség után feladjuk, bármennyire is hajt minket eleinte a vágy az áhított cél után. A füstkvarc a kitartás köve, átsegít a nehéz helyzeteken, a félelmeken, a bizonytalanságon. Viselésével nap, mint nap közelebb kerülhetsz bármelyik célodhoz!

 

Ásvány: 10 mm füstkvarc 

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Nyaklánc (ha kérsz hozzá): hossz: 45 cm, anyaga: nikkelmentes antiallergén fém, vagy nemesacél

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

690 Ft
Részletek

Az ár csak a medált tartalmazza, de kérhetsz hozzá láncot is. Lánc nélkül a medált szerelőkarikával készítem, mellyel ráfűzheted a kedvenc nyakláncodra.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
fustkvarc1129
Kiegészítő termékek