Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

KRISTÁLYGYÖNGY teklagyöngy és hegyikristály karkötő
KRISTÁLYGYÖNGY teklagyöngy és hegyikristály karkötő
1 990 Ft

KRISTÁLYGYÖNGY teklagyöngy és hegyikristály karkötő

A hegyikristály az egészség köve, minden kövek leggyógyítóbbika.
Emellett a legszélesebb hatású ásvány, fokozza más kövek hatását, és erősít minden csakrát és csillagjegyet.
Kiváló tisztító hatása van, legyen szó akár testről, lélekről vagy élettérről. Segít megteremteni az együtt élők összhangját, és semlegesíti az ártó energiákat. Az egészségen kívül vonzza a szerelmet, a pénzt és a jólétet.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 990 Ft
Részletek

A karkötő 10 mm-es hegyikristály golyóból és 8 mm-es akril teklagyöngyből készült. Kb. 16 cm gumis damilra fűztük, amely egy átlagos felnőtt női csuklóméretre illik, de kívánságra más méretben is elkészítjük.

 

Ez a termék szerepel a "KARÁCSONYI AJÁNLAT" kategóriában, ami azt jelenti, hogy 2016 december 19-ig rendelhető a készlet erejéig és még futászolgálattal, utánvétellel kiszállítjuk karácsony előtt.
A teljes akciós "Karácsonyi Ajánlat"-unk IDE kattintva érhető el.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
Hegyikristaly028