Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Kalcedon fiola
Kalcedon fiola
1 290 Ft

Kalcedon fiola

A kalcedon hatása

A kalcedon, mint a legtöbb kék színű ásvány, a torokcsakrához kapcsolódik, és így erősít mindent, ami a kommunikációval, a gondolataink, szándékaink megfogalmazásával kapcsolatos. Segíti a nyelvtanulást is, és általában is javítja a memóriát, megkönnyíti a tanulást. 
Az egészségere is jó hatással lehet, azt tartják róla, hogy jótékony hatással lehet minden olyan betegségre, ami az időjárással kapcsolatos, mint például a frontérzékenység, vagy az időjárásra érzékeny magas vérnyomás. A torok szervi problémáira is hatásos, de a középkorban a szem betegségei esetén, a látással kapcsolatos problémákra is ajánlották a viselését. Serkenti a nyirokáramlást, a vérnyomást, és még a dohányzásról való leszokásban is segítséget nyújthat.

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 290 Ft
Részletek

A fiola magassága: 4 cm 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk354