Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Karneol VÉDŐANGYAL karkötő fekete színű teklagyöngyökkel
Karneol VÉDŐANGYAL karkötő fekete színű teklagyöngyökkel
1 990 Ft

Karneol VÉDŐANGYAL karkötő fekete színű teklagyöngyökkel

A karneol, mint a legtöbb vörös/narancssárga ásvány a szenvedély, a szeretet, az életerő köve. Segít megtalálni az örömet minden helyzetben, és segít beteljesíteni álmainkat. Erős védelmező kő, megvéd a haragtól, a féltékenységtől és eloszlatja a félelmeket.
A karneol az OROSZLÁN csillagjegy szülöttjeink fő védelmező köve.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

1 990 Ft
Részletek

A karkötő 8 mm-es üveg teklagyöngyökből készült. 

A védőangyal medál 8 mm-es karneol gyöngyből készült. Az jáspis színe jellemzően sötét narancssárga, melyet különböző színű csíkok törhetnek meg.

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük  (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel. Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.

A fém részek nikkelmentes fémötvözetből készültek.

 

Adatok
Cikkszám
karneol08