Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Kianit pebble karkötő
Kianit pebble karkötő
3 990 Ft

Kianit pebble karkötő

Ha elutazunk néhány napra, a két kutyusunkat egy közeli kutyapanzióba visszük, így lesz ez a jövő héten is. Már jó előre bejelentettük őket, hogy biztosan legyen nekik helyük, de ma délelőtt eszembe jutott, hogy nem emlékszem, hogy a konkrét napokat is megbeszéltük-e, vagy csak azt, hogy számítsanak rájuk az augusztus 20-i héten. De éppen nagy rendrakásban voltam, a telefonom sem volt kéznél, és abban maradtam magammal, hogy próbálom észben tartani a dolgot, és ha végeztem a pakolással, akkor felhívom a panziót. Ebben a pillanatban csörgött valahonnan távolról a telefonom, és ki hivott? Melinda, a kutyapanzió tulajdonosa, hogy akkor beszéljük már meg, hogy mikortól meddig lesznek nála a blökik :). És ez még pluszban azért is furcsa, mert már akkor tudtam, hogy a mai karkötőhöz egy olyan posztot fogok írni, ami a telepátiához kapcsolódik :). Ha történt már veled is ilyen, ha már legalább egyszer megtapasztaltad a telepátia élményét, és szeretnéd többször átélni vagy akár tudatosan használni, akkor jó hírem van: a kianitról, erről a kivételesen gyönyörű kék színű ásványról az tartják, hogy képes felébreszteni és felerősíteni a telepatikus képességeinket. A kianit egy nagyon erős spirituális ásvány, és mint minden kék ásvány, a torokcsakrát, ezáltal a kommunikációt erősíti, de nem csak fizikai szinten, hanem gondolati szinten is, ezért ha kianitot viselsz vagy tartasz a közeledben, a gondolatban küldött üzeneteid eredményesebbek lehetnek. Mondjuk, képzeld el, milyen jó lenne, ha a gyereknek nem kellene egy este 20x elmondani, hogy menjen már végre zuhanyozni, csak rágondolsz, ő pedig a fürdő felé venné az irányt. Ugye milyen hasznos lehet ez a gyönyörű karkötő :)?

 

Felhasznált ásványok:
- kianit pebble: 6-8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
kianit0815_1