Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Korall karkötő
Korall karkötő
2 990 Ft

Korall karkötő

Néhány napot nálunk töltött az Anyósom :). Nekem szerencsém van, mert nagyon cuki, és jóban vagyunk, de rengeteg történetet, szinte "rémtörténetet" hallottam , amikor az anyós miatt megy tönkre egy egyébként jól működő kapcsolat. Egy ideig persze megy a hallgatás, meg az "inkább-nyelek-egy-nagyot-mint-hogy-visszaszóljak", de van egy határ, amikor elpattan a húr, és félő, hogy akkor meg már nem jól jössz ki belőle. A korall állítólag ezt a határt képes kitolni :), és segít abban, hogy ne vedd szívedre a dolgokat. A korallt egyébként évezredek óta a nők egyik legfontosabb védelmező kövének tartják, és különösen családon belüli problémák esetén ajánlották a viselését, de hát anyósok mindig is voltak... :)

Felhasznált ásványok:
- korall: 6 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 

Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas0527