Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Kunzit Hold és Nap medál (lánccal is kérheted)

A Hold az érzelmeknek, az éjszakai titokzatosságának és az álomnak a szimbóluma.... A Nap a tudatosságra, a fényre és az életre utal.... És ez a kettőség az, amivel megteremthetjük az egyensúlyt és a harmóniát a mindennapi életben. A Holdat és Napot formázó gyönyörű medált egy kunzit lencse díszíti, melynek nemcsak a színe lenyűgöző, de a hatása jelentős: a ritka és különleges kunzitot a nők egyik legfontosabb kövének tartják, hatással van a hormonok megfelelő működésére, és segít a nőiség megélésében. Sokan viselik és tartják maguknál a premenstruációs időszakban, mert nem hagyja, hogy hétfejű sárkányként éld meg ezt a néhány napot: csökkenti a PMS tüneteket, mint például a hangulatingadozás, hasfájás, mellfeszülés.

A kunzit ezenkívül a szívcsakra köve, segít kiépíteni a bizalmat, segít a szívünk köré épített falak lebontásában, ezáltal utat nyit mások felé. Begyógyítja az összetört szíveket, de a szerelmesek közötti összetűzéseket is elsimíthatja.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A medál méret: kb. 27 mm.

Kérheted nikkelmentes vagy nemesacél lánccal is, a lánc hossza: 45 cm.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
1106_kz