Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

"LASSÍTS" tibeti kvarc karkötő
"LASSÍTS" tibeti kvarc karkötő
4 990 Ft

"LASSÍTS" tibeti kvarc karkötő

Ha ebből a listából legalább 3 rád is igaz, akkor bizony te is túlhajszolod magad:
- nap végére soha nem érsz a tennivalóid végére
- napközben megfájdul a fejed
- gyakran van rossz kedved
- gyakran vagy feszült minden különösebb ok nélkül
- nem tudsz kikapcsolni, még otthon is a munkával kapcsolatos problémákon pörögsz
- nem alszol jól
- folyamatosan kimerültnek érzed magad
- legyengült az immunrendszered.
A túlhajszoltság könnyen egy spirálba vihet: minél inkább többet vállalsz, annál nehezebben jutsz előre, ami miatt még inkább fokozod a tempót, és még inkább kimeríted magad. A szervezeted ilyenkorra persze már vadul jelez, amit először megpróbálsz figyelmen kívül hagyni, később pedig tompítod a jeleket (plusz még két kávé, vagy egy fájdalomcsillapító), de ahhoz, hogy komolyabb baj legyen, a legjobb még időben visszafogni a tempót. Ebben lehet segítségedre a tibeti kvarc, amely az egyik legspirituálisabb ásvány, és azt tartják róla, hogy segít kontrollálni a vállalásainkat, segít az egészséges munkatempó kialakításában, mert arra ösztönöz, hogy önmagunkat helyezzük előtérbe a munka helyett akkor, amikor már itt van az ideje.
A tibeti kvarcot egyébként Himalája legszentebb, legeldugottabb helyein, 4500 méter magasságban, kézzel bányásszák. Ezeket a területeket csak a nyári hónapokban lehet megközelíteni, a kibányászott ásványokat pedig jakháton szállítják le a hegyről. Úgy tartják róla, hogy a szerzetesek ősi tudásával kapcsolja össze viselőjét. Erős energiapajzsot von köréd  védelmez és tisztít, ls szinte szent, megvilágosodott rezgése van. Harmonizálja a csakrákat, tisztítja az aurát, feloldja az energiablokkokat, elmélyíti a meditációt, az OM szent energiáját közvetíti.

Felhasznált ásványok: 8 mm-es tibeti kvarc golyók

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba add meg a ráhagyás nélkül, pontosan mért csuklóméretet. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas0125_22