Termék részletek


LATTE barátságkarkötő szett

LATTE barátságkarkötő szett
2 990 Ft

Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Nincs az az öröm vagy éppen probléma, amit ne esne jobban egy csésze latte mellett megbeszélni a legjobb barátnő(i)ddel. Ezekre a beszélgetésre olyan jó később is emlékezni, ami ezentúl ezekkel a kávéscsészékkel díszített karkötőkkel még könnyebb lesz.

Teklagyöngy színe: halványbézs/bézs/barna
Teklagyöngy mérete: 8 mm
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 • Az alapár két darab karkötőt tartalmaz, kettőnél több darabos szett rendelése esetén az ár a legördülő menüben feltüntetett összegnek megfelelően módosul.

  Segítség méretválasztáshoz


  Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
  Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
  Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

 • Cikkszám
  baratsagkarkoto03