Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Lápisz lazuli őrangyal medál (lánccal is kérhető)
Lápisz lazuli őrangyal medál (lánccal is kérhető)
1 490 Ft

Lápisz lazuli őrangyal medál (lánccal is kérhető)

Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor a nyakadba akasztod, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... !

A lápisz lazuli hatása

A lápisz lazuli az ókori egyiptomiak széles körűen használt ásványa volt, viselték ékszerként, extrafinom porrá törve a szemüket sminkelték vele, az orvosok pedig vérnyomáscsökkentőként írták fel receptre :), mert azt tartották róla, hogy finom rezgése csendre inti a szervezetünket, így stabilizáljaa a vérnyomást, de álmatlanság és depresszió esetén is ajánlották a viselését.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 490 Ft
Részletek
A medál teljes mérete: kb. 5 cm
Felhasznált ásványok: lápisz lazuli - 6,8,10 mm

Fém részek (és a lánc anyaga, ha kérsz hozzá): nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. A nyaklánc hossza (ha kérsz hozzá): 45 cm
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
Lapla0117