Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

MÉRLEGeknek Szerelembevonzó jáde / rózsakvarc karkötő
MÉRLEGeknek Szerelembevonzó jáde / rózsakvarc karkötő
2 490 Ft

MÉRLEGeknek Szerelembevonzó jáde / rózsakvarc karkötő

A rózsakvarc a szerelem köve, az jáde pedig az MÉRLEG csillagjegy szülöttjeink fő védelmező köve.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek
10 mm-es jádéból és 8 mm-es rózsakvarc gyöngyökből, valamint 8 mm-es üvegtekla gyöngyökből készült karkötő, strasszos köztesekkel díszítve.
Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel. Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
A fém részek nikkelmentes fémötvözetből készültek.
Adatok
Cikkszám
jade007