Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Moldavit, 1 cm

Talán egyik ásványnak sincs olyan borzongatóan izgalmas története és nem kapcsolódnak hozzá olyan misztikus elképzelések, mint a moldavithoz.

Kezdjük egyből azzal, hogy a moldavit egyáltalán nem egy klasszikus értelemben vett ásvány, hanem egyenesen a világűrből érkezett a Földre, 15 millió évvel ezelőtt, amikor egy kb. 800 méteres meteorit csapódott a bolygónkba a mai Németország területén, ami egy 25 km-nyi átmérőjű krátert hagyott maga után. Gondolhatjátok, milyen erős ütközés lehetett, de egész pontos adatot is tudok mondani: a tudósok szerint 1,8 milliónyi hirosimai atombomba energiájával megegyező erejű robbanás történt. Szóval a meteorit becsapódott, közvetlenül a becsapódás előtt a hőmérséklete kb. 10000 fok lehetett, majd az ütközés erejétől szinte visszapattant a Földről, milliárdnyi apró szilánkos darabra törve (melyek először megolvadtak, majd újra kristályosodtak), és olyan magasságba repültek a légkörben, hogy nem is értek földet, csak több, mint 400 km-rel odébb, a cseh Moldva folyó homokos partvonalán. Akinek hagyott már ott a gyereke a homokozóban egy kislapátot, az tudja, hogy egy nap alatt is el tud veszni a homokban, akkor most képzeljétek el, hogy mi történt 15 millió év alatt ezekkel a maximum néhány centis moldavit-darabokkal…. nagyon mélyre kerültek egy nagyon homokos talajon, így nagyon körülményes, nagyon költséges és nagyon időigényes a bányászata. Nagyon-nagyon-nagyon…

Ennyi volt a “tudományos háttere” a moldavitnak, és most térjünk át az ezotéria világába. Ezoterikus körökben azt tartják róla, hogy egy földönkívüli civilizáció juttatta a Földre, azzal a szándékkal, hogy segítsék a Föld és lakói tudatszintjének felemelkedését. Az ókortól kezdve talizmánként tekintettek rá, de minden korban nagy jelentőséget tulajdonítottak neki, olyannyira, hogy sokak szerint a Szent Grált is moldavittal díszítették.
Nagyon intenzív energiájú kő, éppen ezért nem ajánlott ékszerként folyamatosan viselni. Attól függően, hogy mennyire vagy érzékeny az energiákra, a moldavit kézbevételekor enyhe bizsergést érezhetsz a tenyereden, vagy akár az egész testedben.

Csak akkor dolgozz vele, ha készen állsz akár az egész életedet megváltoztatni. Rejtett traumákat hozhat elő, akár előző életekből is, de segít a feldolgozásukban, így végleg kitörölheted az életedből az ezek okozta fájdalmat. Maximális szintre emeli a szívcsakrád működését, így a szeretet, az önszeretet szabadon áradhat majd benned, sőt, egyesek azt tartják róla, hogy segít megtalálni azt a személyt, aki neked rendeltetett, az IGAZ szerelmet.

Feloldja a testben az energiablokkokat, így számos betegségből gyógyulást eredményezhet, például bőrkiütések, látásromlás, vérszegénység, vagy az allergia is megszűnhet az elzáródások felszabadításával. Újjáéleszti a sejteket és szöveteket, így lassítja az öregedési folyamatot.
Az egyik legmagasabb árfekvésű kő, előnyei azonban meghaladják a pénzbeli értékét, mert minden helyzetet javíthat és minden betegséget meggyógyíthat.

Mivel rendkívül magas rezgésű kő, ezért mindenképpen körültekintően, a szándékok pontos meghatározása mellett kell használni.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

12 990 Ft
Részletek
A moldavit mérete: kb. 1 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mold001