Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

NŐI ENERGIÁK ÁRAMLÁSA kunzit pebble karkötő
NŐI ENERGIÁK ÁRAMLÁSA kunzit pebble karkötő
3 990 Ft

NŐI ENERGIÁK ÁRAMLÁSA kunzit pebble karkötő

A kunzit nemcsak gyönyörű, de a hatása jelentős: a nők egyik legfontosabb kövének tartják, hatással van a hormonok megfelelő működésére, és segít a nőiség megélésében. Sokan viselik és tartják maguknál a premenstruációs időszakban, mert nem hagyja, hogy hétfejű sárkányként éld meg ezt a néhány napot: csökkenti a PMS tüneteket, mint például a hangulatingadozás, hasfájás, mellfeszülés.

Azok számára is ajánlott, akik nehezen alkalmazkodnak az életben bekövetkezett változásokhoz, vagy bármilyen olyan helyzet adódik, amely negatív energiákat közvetít, mert a kunzit ereje feloldhatja ezeket a traumákat, teret adva a belső békének, az önszeretetnek, és az elfogadásnak.

Ezenkívül a szívcsakra köve, segít kiépíteni a bizalmat, segít a szívünk köré épített falak lebontásában, ezáltal utat nyit mások felé. Begyógyítja az összetört szíveket, de a szerelmesek közötti összetűzéseket is elsimíthatja.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek
A kunzit pebble kövek mérete: kb. 6x8 mm
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240129_2