Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Nyers purpurit
Nyers purpurit
3 990 Ft

Nyers purpurit

Riadtál már fel arra éjszaka, hogy olyan érzésed van, mintha zuhannál? Úgy tartják, hogy ennek az érzésnek az asztrálutazáshoz van köze, azaz a lelkünk kilép a testünkből, vagyis ilyenkor éppen elhagyni készül a testünket, de a testünk még nem tud ellazulni, ezért visszarántja. Ha neked is szokott lenni ilyen érzésed, érdemes egy purpurit követ tenned az ágyad alá, mert azt tartják róla, hogy támogat és vezet az asztrálutazás során, és segít abban, hogy teljes tudatodban maradj közben.

A purpuritot a felemelkedés kövének is tartják. A koronacsakrához kapcsolódik, így szorosan kapcsolatban áll a spirituális és lelki fejlődéssel, és kapcsolatot teremt az univerzum energiájával a magasabb célok elérése érdekében. Meditáció közben segít a felsőbb énedhez kapcsolódni, de úgy, hogy közben biztonságban leszel, így félelem nélkül tapasztalhatsz meg akár élénkebb látomásokat is. 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek
A nyers purpurit kövek méret kb. 3-4 cm.
Az ár 1 db-ra vonatkozik!
Adatok
Cikkszám
mk0147