Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ ásványcsomag
ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ ásványcsomag
2 990 Ft

ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ ásványcsomag

ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ ásványcsomag
ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ ásványcsomag

Mit gondolsz, mennyiben lenne másabb az életed, ha több önbizalmad lenne?

Joyce Brothers amerikai pszichológus szerint azok a nők, akik magabiztosak, és biztosak a saját képességeikben, sokkal nagyobb valószínűséggel sikeresebbek, mint azok, akiknek nincs önbizalma, még akkor is, ha az utóbbiak sokkal kompetensebbek, tehetségesebbek és szorgalmasabbak. 

Hoppá! Ez annyira fontos, hogy szerintem olvasd el még egyszer! Azok a nők, akik magabiztosak, és biztosak a saját képességeikben, sokkal nagyobb valószínűséggel sikeresebbek, mint azok, akiknek nincs önbizalma, még akkor is, ha az utóbbiak sokkal kompetensebbek, tehetségesebbek és szorgalmasabbak. 

Tehát alapjaiban változtathatod meg az életed azzal, ha tisztában vagy önmagaddal, az értékeiddel, és nem kell, hogy a legjobb, a legszebb, a legtehetségesebb legyél, ha te hiszel magadban, akkor mások is hisznek benned. Nem, ez sajnos megy varázsütésre, ezen dolgozni kell, de nagyon jó kis gyakorlatok vannak arra, hogyan erősítsd az önbizalmad, például:

- tűzz ki apró célokat, később pedig egyre nagyobbakat. Lehet ez bármilyen kicsi, de legyen igazi sikerélmény, ha összejön, például keress egy új receptet és készítsd el, vagy próbálj meg valami izgalmasat fotózni, mindegy, hogy mi a célod, csak csak csináld, és haladj előre.

- beszéld ki magad önmagaddal. Igen, mint egy barátnak. A lényeg, hogy minden magaddal kapcsolatos problémádat mondd ki hangosan, majd válaszolj rá úgy, mintha a legjobb barátodtól hallottad volna ezeket. Érdekes lesz megtapasztalnod, milyen tanácsokat adsz magadnak :)!

- soha ne hasonlítsd magad senkihez, ha mégis megtennéd, jussanak eszedbe Joyce mondatai, amivel kezdtem a posztot!

És persze az ásványok erejével is meg tudod erősíteni a szándékaidat, ebbe az önbizalom erősítő csomagba különleges és nagyon energikus ásványokat válogattam, amelyek mind-mind valamilyen formában az önbizalmadra hatnak, és segítenek abban, hogy higgy magadban:

- rodokrozit: az önelfogadás köve

- rózsakvarc: a szeretet köve

- gránát: a bátorság remény köve

- lepidolit: a tisztánlátás köve

- karneol: az életerő köve

 

A kövek mérete: kb. 1-3 cm

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
asvcs1111