Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

GONDOLJ A NAGYIRA IS!  + felnőtt méretű karkötő MOST akciós áron (CSAK AZ ADOTT SZETTHEZ RENDELHETŐ, ÖNÁLLÓAN NEM) Örökké Együtt
GONDOLJ A NAGYIRA IS! + felnőtt méretű karkötő MOST akciós áron (CSAK AZ ADOTT SZETTHEZ RENDELHETŐ, ÖNÁLLÓAN NEM) Örökké Együtt
2 490 Ft 
1 870 Ft
25

GONDOLJ A NAGYIRA IS! + felnőtt méretű karkötő MOST akciós áron (CSAK AZ ADOTT SZETTHEZ RENDELHETŐ, ÖNÁLLÓAN NEM) Örökké Együtt

CSAK AZ ADOTT SZETTHEZ RENDELHETŐ, ÖNÁLLÓAN NEM! 
A teklagyöngy színe megegyezik a szettben lévő  teklagyöngy színével ( fehér vagy ekrü). 
Most akciósan vehetsz egy plusz karkötőt a nagyinak, de csak az adott szetthez választhatod. 
Ez a karkötő, az "ÖRÖKKÉ EGYÜTT"  Anya-Lánya karkötő szett kiegészítő terméke, más szett mellé, vagy önállóan nem szállítjuk, ha nem szettben hanem önálló karkötőként szeretnéd megvenni, akkor itt tudod megnézni és megrendelni:

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

Mentés


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft 
1 870 Ft
Kezdete: 2022.03.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény 25
Megtakarítás 620 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
Anyalanya21f