Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

PÉNZMÁGNES citrin fiola
PÉNZMÁGNES citrin fiola
990 Ft

PÉNZMÁGNES citrin fiola

Ha pénzt és gazdagságot szeretnél vonzani az életedbe, ez a citrinnel teli fiola nem hiányozhat a mágikus eszköztáradból :).
A citrin hatása:
A citrinről az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy már az ókorban is a "kereskedők köveként" emlegették, mert állítólag úgy vonzza az anyagi javakat, mint a mágnes. Szinte minden kereskedő tartott belőle egyet az erszényében, és úgy tartották, hogy nem csak hozta a gazdagságot, hanem segített megtartani is. Ezenkívül, mint minden sárga kőnek, így a citrinnek is rendkívül pozitív energiákat tulajdonítanak, hiszen a Nap melegének energiája köszön vissza bennük. Segít legyőzni a depressziót, fóbiákat, félelmeinket, ugyanakkor ösztönzi a pozitív beállítottságot, hogy pozitívan nézz előre, és ne hátrafelé tekints, és ne a múlton rágódj.
A citrin fiola használata: tartsd a munkahelyeden, az íróasztalodon, vagy olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

990 Ft
Részletek
A fiola mérete: 4 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk94