Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

POZITÍV VÁLTOZÁSOK ametiszt, hegyikristály, fluorit és akvamarin ásványkarkötő (nem csak Vízöntőknek)
POZITÍV VÁLTOZÁSOK ametiszt, hegyikristály, fluorit és akvamarin ásványkarkötő (nem csak Vízöntőknek)
3 990 Ft

POZITÍV VÁLTOZÁSOK ametiszt, hegyikristály, fluorit és akvamarin ásványkarkötő (nem csak Vízöntőknek)

Ó, Ti Vízöntők! Rátok aztán tényleg nem jellemző, hogy "az a legjobb hír, ha nincs hír": imádjátok a változást! Abból pedig az elkövetkezendő hetekben lesz bőven :)! Kalandok, és új lehetőségek, kalandok, és új nézőpontok, kalandok, és új kapcsolatok, és kalandok, és kalandok, és kalandok.... Bárhogyan is alakul, jó kis időszak elé nézel, de ezzel a karkötővel rá is tudsz kicsit erősíteni: az akvamarin és az ametiszt  segít, hogy bírd az iramot, a fluorit oldja a helyzetek feszültségét (bár ez téged nem mindig zavar :)....), a hegyikristály pedig csak fokozza az előző ásványok hatását.
A Vízöntőkön kívül mindenki másnak pedig abban segíthet ez a karkötő, hogy elviseljük a változást :).

Felhasznált ásványok: 

- ametiszt (sötétlila): 8 mm

- halvány fluorit: 8 mm

- roppantott hegyikristály (fehér): 8 mm

- akvamarin (világoskék): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
vizonto016