Termék részletek


POZITÍV VÁLTOZÁSOK ametiszt, hegyikristály, akvamarin ásványkarkötő Vízöntőknek

POZITÍV VÁLTOZÁSOK ametiszt, hegyikristály, akvamarin ásványkarkötő Vízöntőknek
3 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Ó, Ti Vízöntők! Rátok aztán tényleg nem jellemző, hogy "az a legjobb hír, ha nincs hír": imádjátok a változást! Abból pedig az elkövetkezendő hetekben lesz bőven :)! Kalandok, és új lehetőségek, kalandok, és új nézőpontok, kalandok, és új kapcsolatok, és kalandok, és kalandok, és kalandok.... Bárhogyan is alakul, jó kis időszak elé nézel, az akvamarin és az ametiszt  segít, hogy bírd az iramot, a hegyikristály pedig csak fokozza az előző két ásvány hatását.

Felhasznált ásványok: 

- ametiszt (sötétlila): 8 mm

- hegyikristály (átlátszó): 8 mm

- roppantott hegyikristály (fehér): 8 mm

- akvamarin (világoskék): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • Segítség méretválasztáshoz

    Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
    Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
    Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

  • Cikkszám
    vizonto016