Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Pinolit medál (lánccal is kérheted)
Pinolit medál (lánccal is kérheted)
3 990 Ft

Pinolit medál (lánccal is kérheted)

A pinolit egy nagyon ritka, de nagyon erős gyógyító erejűnek tartott ásvány. Sokan számoltak be fájdalomcsillapító hatásáról (különösen izmok és ízületek esetében), de hatékony méregtelenőként is számon tartják. Oldja a stresszt és a szorongást, elősegíti az ellazulást. Növeli a pszichés képességeidet, elősegíti a mentális tisztaságot és segít, hogy tiszta fókusszal és megújult energiával nézz szembe a kihívásokkal. Spirituális kapocsként összeköti a viselőjét a Föld és az Univerzum energiáival.

 

Ásvány: pinolit

A medál mérete: kb. 25x20mm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete (ha kérsz hozzá): 45 cm. A fém részek nikkelmentes fémből/nemesacélból készültek.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240510PI
Kiegészítő termékek