Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

RÉGI IDŐK BÁJA nagy kreatív matrica csomag (100 db/cs)
RÉGI IDŐK BÁJA nagy kreatív matrica csomag (100 db/cs)
3 990 Ft

RÉGI IDŐK BÁJA nagy kreatív matrica csomag (100 db/cs)

100 db művészien elkészített matrica, amelyek egy olyan időszakba repítenek, ahol a múltbeli szépség és az elegancia uralkodik.

A matricákat számtalan módon felhasználhatod, csak a képzeleted szab határt. Díszítheted vele a jegyzeteidet, a határidőnaplódat, egyedi scrapbook oldalakat készíthetsz, de feldobhatod vele a telefonodat, laptopodat, tényleg bárhová ragad :).

Egyszerűen lehúzható matricák, romantikus meleg színekben. Órák, állatok, virág, dísztárgyak... 100 különböző motívum, mellyel nosztalgikus pillanatokat csempészhetsz a hétköznapokba.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek
Egy csomag 100 db matricát tartalmaz.
A matricák mérete: kb. 5-6 cm.
Adatok
Cikkszám
XM-066-20