Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

RÓZSASZÍN VILÁG rózsakvarc fülbevaló
RÓZSASZÍN VILÁG rózsakvarc fülbevaló
1 290 Ft

RÓZSASZÍN VILÁG rózsakvarc fülbevaló

RÓZSASZÍN VILÁG rózsakvarc fülbevaló
RÓZSASZÍN VILÁG rózsakvarc fülbevaló

Szeretet, szerelem, nyugalom, béke, harmónia...... ezek az érzelmek és állapotok varázsolják rózsaszínné a világot.... A rózsakvarc oldja azokat a hatásokat, amelyek blokkolják a szeretet és szerelem áramlását, nyugtatólag hat, és csökkenti a stresszt, segít elengedni a feszültséget, a haragot és a szorongást.

Felszínre hozza a rejtett női energiákat, életre kelti a szunnyadó belső istennőt. Segít elengedni a féltékenységet.


Vágyfokozóként is használható, a párna alatt tartva serkenti a szexuális vágyat és a fantáziát. Javíthatja a termékenységet, csökkenti a várandósság kellemetlen tüneteit, és könnyíti a szülést.


A rózsakvarc a szívcsakra köve, segít megnyitni azt, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy szívből éld az életet.
Gyógyító hatásai között elsősorban a szívre és vérkeringésre gyakorolt jótékony hatását tartják számon, megakadályozhatja a szívrohamot és trombózist, erősíti a szivet fizikai és lelki síkon is. Segít legyőzni a depressziót, az álmatlanságot és megoldás jelenthet a mentális problémákra is.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 290 Ft
Részletek

10 mm-es rózsakvarc gyöngyökből készült fülbevaló, teljes hossza akasztóval együtt kb. 4,5 cm.

A fülbevaló alap nikkelmentes fém alkatrész, de választható nemesacél kivitelben is fémérzékenyeknek (bővebb információ itt)

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
ROZSA012
Kiegészítő termékek