Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Rózsakvarc angyalkás kulcstartó egyedi szöveggel
Rózsakvarc angyalkás kulcstartó egyedi szöveggel
2 990 Ft

Rózsakvarc angyalkás kulcstartó egyedi szöveggel

Karácsonyi Őrangyal kulcstartó... hogy vigyázzon azokra, akik igazán fontosak neked <3! A kártyán alapból "Boldog Karácsonyt!" felirat szerepel, de kérhetsz rá néhány szavas egyedi szöveget is, ezt a megrendelési folyamat végén lévő Megjegyzés rovatban tudod megtenni.

A rózsakvarc hatása:
A szeretetből sohasem elég. A szeretet mindent jobbá tesz. Még azt is, ami egyébként is jó. A rózsakvarc a szeretet köve, így még inkább erősíti ezeket az érzéseket, érzelmeket, és segít jobbá tenni a rosszat, vagy a kevésbé jót.

A rózsakvarc mosolyt csalt az arcodra, és melegséget hoz a szívedbe, lelkedbe, és ez nem véletlen, hiszen ez a halvány rózsaszín, opálos kristály a feltétel nélküli szerelem és szeretet köve. Szeretet áraszt, nyugalmat és békességet hoz a szívünkbe, pozitívan hat az érzelmeinkre, megnyitja szívünket mindenfajta szeretet befogadására - legyen ez az én szeretete, a család szeretete, a baráti szeretet és persze a romantikus szerelem.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek
A kulcstartó teljes hossza (kulcskarikával együtt): 8,5 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
KA01104RK