Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SHOUSAN (SHOUSHAN) ÉS ROPPANTOTT HEGYIKRISTÁLY ásványkarkötő
SHOUSAN (SHOUSHAN) ÉS ROPPANTOTT HEGYIKRISTÁLY ásványkarkötő
3 990 Ft

SHOUSAN (SHOUSHAN) ÉS ROPPANTOTT HEGYIKRISTÁLY ásványkarkötő

A shousan (shoushan) kő több tízmillió évvel ezelőtt, a vulkánok tüzében keletkezett, a láva és az azt körülvevő ásványi anyagok egybeolvadása adja ezt a különös színt és mintázatot. Viselőjének azt a tüzet és elemi erőt kölcsönzi, melyben keletkezett, és segít, hogy simán kijuthassunk egy stagnáló időszakból, vagy amikor előre nem látott kihívások elé nézünk

 

Felhasznált ásvány:

 shousan kő, fehér roppantott hegyikristály - 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre  szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20220126_1