Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SIKERES PÉNZÜGYEK karneol, rózsakvarc, citrin ásványkarkötő Oroszlánoknak
SIKERES PÉNZÜGYEK karneol, rózsakvarc, citrin ásványkarkötő Oroszlánoknak
3 990 Ft

SIKERES PÉNZÜGYEK karneol, rózsakvarc, citrin ásványkarkötő Oroszlánoknak

Oroszlánok, na MOST nyomjátok be a glittergombot: indulhat a ragyogás, a csillogás, ez az elkövetkezendő néhány hét most a végtelen szárnyalás időszaka lesz... ha észnél vagytok és nem hibáztok. Van az a mondás, hogy sosem azzal kell foglalkozni, hogy mennyi pénz megy ki, hanem hogy mennyi jön be, ez most fokozottan igaz, bármihez nyúltok, arannyá változik. De hogy ne legyen túl egyszerű, a legapróbb részletekre is figyelnetek kell, mert a következő hetekben egyenes út vezet a siker és pénz felé, de tele lehet buktatókkal. 
Szóval, mindenesetre a lényeg az, hogy nem féktelen hedonizmusról beszélünk, hanem egészséges áramlásról: mehet, mert jön, jöhet, mert megy.
Ebben a legnagyobb segítségetek a citrin lesz, de nagy támasz az alapkövetek (karneol) és a lelketek egyensúlyáért felelő rózsakvarc is.

Felhasznált ásványok: 

- karneol (barna/sötétnarancs): 8 mm

- rózsakvarc (rózsaszín): 8 mm

- citrin (sárga): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
oroszlan001