Termék részletek


SZERELEMMÁGNES rózsakvarc / teklagyöngy karlánc

SZERELEMMÁGNES rózsakvarc / teklagyöngy karlánc
 • SZERELEMMÁGNES rózsakvarc / teklagyöngy karlánc
2 990 Ft

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
A rózsakvarc oldja azokat a hatásokat, amelyek blokkolják a szeretet és szerelem áramlását, nyugtatólag hat, és csökkenti a stresszt, segít elengedni a feszültséget, a haragot és a szorongást.
Felszínre hozza a rejtett női energiákat, életre kelti a szunnyadó belső istennőt. Segít elengedni a féltékenységet. A rózsakvarcból készült ékszer viselése segít megélni az igaz szerelmet.

Azon kívül, hogy segít bevonzani a szerelmet az életedbe, megtanítja, hogy a legfontosabb az, hogy szeresd és fogadd el először önmagad, mert ez kell ahhoz, hogy mások is szeressenek. Nem tudod úgy elfogadni a szeretet másoktól, ha önmagadat nem szereted. Ezenkívül fejleszti a kreativitást és a képzeletet, ezért nagyon hasznos a művészek számára, alkossanak akár a zene, a festészet vagy irodalom területén. A rózsakvarc békét és harmóniát tud teremteni a kapcsolatokban, családtagok, szerelmesek, barátok vagy akár kollégák között.

Ez a karkötő fehér változatban, hegyikristály gyöngyökkel is rendelhető, IDE KATTINTVA:

Mentés

 • A karkötő rózsakvarc kövekből és üveg teklagyöngyből készült, átlagos 16 cm-es női csuklóméretre, de kérésre más méretben is elkészítjük.

   

   

   

   

 • Cikkszám
  ROZSA020