Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SZÍVCSAKRA HANGTÁL díszdobozban
SZÍVCSAKRA HANGTÁL díszdobozban
12 990 Ft

SZÍVCSAKRA HANGTÁL díszdobozban

SZÍVCSAKRA HANGTÁL díszdobozban
SZÍVCSAKRA HANGTÁL díszdobozban
SZÍVCSAKRA HANGTÁL díszdobozban

A hangtálak nem csupán egy "hangszerek", hanem átjárót nyitnak a mélyebb spirituális tapasztalatokhoz, a belső békénkhez és a teljes harmóniához. Amikor az ütő érinti a tálat, az nem csupán hangot hoz létre, hanem a keletkező rezonancia és a rezgés olyan teret teremt, ahol a lélek mélyebb rétegeiben is felfedezhetjük önmagunkat. A hangja a legfinomabb dallamok egyike, mely átjárja a lelket, a hangok rezgése pedig láthatatlan kézként simogatja a tested. Egy hang, ami pillanatokon belül elűzi a stresszt, oldja a feszültséget, helyet adva a belső csendnek és a harmóniának. 

Kinek ajánlott a hangtál használata?

- Azoknak, akik szeretnének mélyebben meditálni

- Jógagyakorlatokhoz

- Akik egyensúlyba szeretnék hozni a csakráikat

- Akik szeretnék elmélyíteni a spirituális megtapasztalásaikat

A hangtál hatása

- Enyhíti a fájdalmakat

- Beindítja az energiaáramlást

- Ellazít

- Erősíti az emésztőrendszert

- Méregtelenít

- Segít a fejfájáson és a migrénen

- Javítja a keringést

Órákig írhatnék róla, de a legjobb megtapasztalni ezt a csodát.

Szívcsakrát erősítő hangtál

Ez a zöld színű hangtál speciálisan a szívcsakrát támogatja, így segít megnyitni szívünket a szeretet előtt, segít abban, hogy elfogadjuk magunkat, és megmutatja az utat a boldogság megtalálásához. Ha jól működik a szívcsakránk, akkor érzelmileg stabilnak érezzük magunkat, a megfelelő emberekkel vagyunk körülvéve, és folyamatosan elérjük a kitűzött céljainkat.

Hogyan kell használni a hangtálat?

A párnácskát, mely a szett része, tedd egy lapos felületre, vagy vedd a bal kezedbe (ha bal kezes vagy, akkor a jobb kezedbe), és helyezd rá a hangtálat. Ezután az ütőt a másik kezedben tartva egy lágy, de határozott mozdulattal kongasd meg a tál oldalát, és várj kicsit. Aztán kezdj el körözni az ütővel a tál peremén, amíg a tál el nem kezd "énekelni", a hang erősségét a ütő sebességével szabályozhatod. Majd lassítsd le a körözést, és vedd el az ütőt a hangtál pereméről. A tál hangja még egy ideig a "levegőben" marad, és a rezgése még akkor is átjárja a testünket, amikor a hang már a fülünkkel nem hallható.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

12 990 Ft
Részletek
A hangtál mérete: 8x8x5 cm.
A hangtál anyaga: réz
Adatok
Cikkszám
HT_SZ231024