Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Shamballa gömbös Anya-Lánya karkötő szett
Shamballa gömbös Anya-Lánya karkötő szett
2 990 Ft

Shamballa gömbös Anya-Lánya karkötő szett

Anya és lánya közötti kapcsolat örök és szétválaszthatatlan.... Életünk során állandóan változik, de egyre mélyebb, erősebb lesz és egyre jobban kiteljesedik. Ezt az erős érzelmi és lelki kapcsolatot, a szeretet erejét a hegyikristály még inkább megerősíti.

Te és édesanyád/lányod ahányszor ezt az ékszert viselitek és rápillantotok szeretettel fogtok egymásra gondolni és ezzel is erősíteni fogjátok az örök összetartozás érzését.

Teklagyöngy színe: fehér

Teklagyöngy mérete: 8 mm

Shamballa: kristályfehér 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek

Gyönyörű szett anya és lánya részére.
A szett alaphelyzetben 2 db karkötőt tartalmaz, egy nagyobb és egy kisebb méretűt,a méreteket lejjebb találod (kívánságra más méretekben is elkészítjük, ebben az esetben a megrendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba kérjük beírni, hogy milyen méretű csuklóra készítsük a karkötőket). A "Tulajdonságok kiválasztása" legördülő menüben több darabos szettek is választhatók. Ha olyan darab-összeállítást szeretnél, ami a menüben nem szerepel, hívj minket, vagy írj üzenetet, és azt az összeállítást is beállítjuk!


A karkötők 8 mm-es akril teklagyöngybökből, és 10 mm-es Shamballa gömbből  készültek, rugalmas ékszerdamilra fűzöttek. A felnőtt karkötő mérete kb. 17-18 cm-es karkötőnek felel meg, a kislány méret kb. 13-14 cm, a nagylány méret kb. 15-16 cm.

Karkötő méretek:
Felnőtt méret kb. 17-18 cm
Nagylány méret kb. 15-16 cm
Kislány méret kb. 13-14 cm

A szettben alapból kislány méret van!

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
Anyalanya05
Kiegészítő termékek