Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Sólyomszem medál (lánccal is kérheted)
Sólyomszem medál (lánccal is kérheted)
3 490 Ft

Sólyomszem medál (lánccal is kérheted)

Érezted már azt, hogy az egész világ súlya a válladon van? Megnyugtatlak, mindannyiunknak ismerős ez az érzés: amikor úgy tűnik, hogy a világ túl nagy terhet ró ránk, amikor egyszerre túl sok minden ért el, talált meg az életben, amikor hullámvölgyek jönnek egymás után, de ne add fel! Sokszor csak egyetlen olyan pillanat is átlendíthet ezen, amikor tisztán látsz a káoszban, amikor feldereng egy halvány fénysugár, és máris van mibe kapaszkodni, máris egy kis levegőhöz jutsz, így higgadtan tudod megtenni az első lépést a megoldás felé. Ebben lehet segítségedre a sólyomszem, ami nem hagyja, hogy beletörődj a helyzetbe, hogy megalkudj a körülményekkel, hanem visszaadja a hitedet és biztos pontot jelent az érzelmileg viharos időszakokban is. Akár stresszes munkahelyi döntések előtt állsz, akár a személyes békédet keresed a mindennapok során, adj a sólyomszemnek egy esélyt! Ez a csodás kő segít tisztázni az érzelmeidet, megerősíti a lelkedet, és hozzásegít ahhoz, hogy a legjobb döntéseket hozhasd meg.

Ezenkívül azt tartják róla, hogy segít leküzdeni a repüléstől való félelmet is, türelmet ad, és segít megelőzni a dühkitöréseket.

 

Ásvány: sólyomszem

A medál mérete: kb. 25x20mm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete (ha kérsz hozzá): 45 cm. A fém részek nikkelmentes fémből/nemesacélból készültek.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240510SS
Kiegészítő termékek