Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Szelenit Hold, 5 cm

Tégy éjszakára az ásványkarkötőid közé egy ilyen szelenit holdat, és reggelre megtisztítja őket az esetlegesen felvett negatív energiáktól, és új, friss energiával tölti fel őket. Nemcsak az ásványokra, de a teljes környezetére jó hatással van: tartsd az íróasztalodon a nyugodtabb munka, vagy a gyerekek íróasztalán a könnyebb tanulás érdekében, az éjjeliszekrényre helyezve pedig a nyugodtabb és pihentetőbb alváshoz járulhat hozzá.

A szelenit hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Nevét a görögök Hold-istennőjéről kapta, mert úgy gondolták, hogy a szelenit-tömbök a Hold földre hullott darabkái. Magas rezgésű kő, kiváló fájdalomcsillapítónak tartják (pl. fejfájás esetén lehet hatásos), semlegesíti a negatív energiákat, tisztítja a szervezetet és a környezetet is, és sok ásvány feltöltésére is használható (állítólag pl. az ékszerek is kevésbé színeződnek el, és könnyebb tisztítani őket, ha szelenitet tartunk az ékszeres dobozban, vagy az ékszerek mellett). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 290 Ft
Részletek

A Hold mérete: 5 cm.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
szel1008