Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Szodalit marokkő, dobcsiszolat
Szodalit marokkő, dobcsiszolat
290 Ft

Szodalit marokkő, dobcsiszolat

Szodalit marokkő, dobcsiszolat
Szodalit marokkő, dobcsiszolat
A szodalit, ez a kék színű ásvány, segíti a gondolatok rendezését, lenyugatja a lelket, enyhíti az álmatlanságot, nyugodt éjszakát biztosít. Az igazságosság, a hűség és a lojalitás kövének is tartják, segít abban, hogy meglássuk a dolgok és az emberek valódi oldalát, türelemre tanít, és feloldja a bűntudatot. Mint a kék kövek legtöbbje, a torokcsakrához kapcsolódik, így segíti a kommunikációt, segít abban, hogy jobban megértessük magunkat és az álláspontunkat másokkal. Torokfájás és rekedtség esetén is hatásos lehet, gyorsítja a gyógyulást.
Tipp a szodalit használatához:
- tartsd a párnád vagy az ágyad alatt éjszaka, hogy nyugodt és pihentető álmokat biztosítson
- tedd a zsebedbe, ha fontos megbeszélésre indulsz, vagy ha lámpalázas vagy, és közönség előtt kell beszélned
- használhatod meditáció közben is, mert mélyíti az ellazulást, élesíti a vizualizációt
- meg szeretnéd tudni az igazságot egy helyzetről? Egy szodalittal a zsebedben beszéld át a dolgokat másokkal, hogy tisztánlátást kölcsönözzön!

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

290 Ft
Részletek
A szodalit kövek mérete: kb. 1-2 cm.
Az ár egy darabra vonatkozik.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk151