Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

TIGRISSZEM splitter karkötő
TIGRISSZEM splitter karkötő
1 290 Ft

TIGRISSZEM splitter karkötő

TIGRISSZEM splitter karkötő
TIGRISSZEM splitter karkötő
TIGRISSZEM splitter karkötő
Tudod, mit akarsz, de nincs elég bátorságod meglépni? Félsz az előtted lévő bizonytalanságtól, vagy attól, hogy mit mondanának mások. Ha le szeretnéd győzni ezeket az érzéseket, akkor a tigrisszemre van szükséged, ami nevéhez méltóan szinte egy tigris bátorságával és elszántságával fog megajándékozni, arra ösztönözve, hogy merészen, hevesen és bátran cselekedj az élet bármely területén. Kivételes erejét a Nap és a Föld elemek kombinációja adja, így egyszerre földel és inspirál.

 

A tigrisszem hatása a szervezetre:

- javítja a látást

- javítja az emésztést

- fájdalomcsillapító

- méregtelenít

- enyhíti az asztma tüneteit

- segíti az emésztést

 

A tigrisszem lelki hatásai:

- nyugalmat biztosít

- segít a pénzügyi döntésekben

- erősíti a barátságot

 

Felhasznált ásványok: tigrisszem splitter 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 290 Ft
Részletek

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet,amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

 

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
2018110709